25 maj 2015

Trivselhus

Några vänner till mig håller på och letar hus och har sprungit runt på många husvisningar den senaste tiden men inget har uppfyllt deras krav.Så nu har de börjat de titta på tomter istället för att kunna bygga nytt och  få ett hus med de funktionerna och utseende som de är ute efter.



Och just nu är det ett hus från Trivselhus de funderar på . Småländska Trivselhus är ju en av Sveriges största hustillverkare  och har ett stort utbud av  husmodeller .De är även ett företag som jag har koll på som inredningsbloggare och jag brukar gå in på deras  hemsida då och då för att hämta inspiration. Där hittar man en massa inspirationsbilder , olika  husmodeller men även verktyg för att kunna ta första steget och skräddarsy ett hus utefter sina personliga önskemål och de förutsättningar tomten man ska bygga på har.




Och  oavsett om man ska bygga nu , drömmer om ett hus i framtiden eller bara vill hitta inspiration kan jag rekommendera att titta in på Trivselhus hemsida för att inspireras. Det är lite kul att fundera över vilken typ av hus man själv skulle vilja ha om man fick drömma fritt.





.....
Pernilla




Bilder och inlägg i samarbete med Trivselhus.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar